Hva vi gjør

Filmtriks leverer filmproduksjon til nasjonale og internasjonale kunder innen media, energi, industri, event, it, velvære, teknologi, subsea, luftfart, bygg og anlegg, turisme, fintech og crowdfunding. Noen av våre kunder: Schlumberger, Norwegian, Avinor, Odfjell SE, Vizrt, Veidekke, Controlpartner, Rockwool, Horde, FlexM, Cemasys, Villa Seafood, Media City Bergen, Highsoft, Dealflow, Kavli, OneSubsea, Fixit, HTB, Cemasys, Flexm,  

Crowdfunding

🚀 Suksess for Villa Seafood 

Kunde: Villa Seafood Group

«Terje Røkenes og Filmtriks sitt bidrag var veldig viktig i vår emisjon der vi hentet 25 millioner gjennom finansieringsplattformen Dealflow. I emisjonen gikk vi fra 10 til over 120 aksjonærer og det var stor interesse blant investorene så emisjonen ble raskt fulltegnet. I en emisjon er formidling av komplekst materiale på en forståelig måte og det å skape et bilde som gjør investorer trygge på det de investerer essensielt. Vi fikk svært gode tilbakemelding på videoen vi laget sammen med Filmtriks og ønsker å takke dem for samarbeidet.»

Anders Hagestande

CFO, Villa Seafood Group AS

Case study

✂️ Tveit+Fixit

Kunde: Fixit

Fixit Systemer er et software-selskap som leder digitaliseringen av den norske frisør- og velværebransjen. Selskapet lager smarte digitale løsninger som sørger for at salonger, produktleverandører og forbrukere finner hverandre og skaper god business. Selskapet samarbeider med Tveit Regnskap som har 4000 kunder over hele Norge.

Event

Connected Venues

Kunde: Trippel-M

Event

MCB Tech

Kunde: Media City Bergen

Crowdfunding

Cemasys.com

Kunde: Cemasys.com

Havvind

Hywind Tampen

Kunde: Wergeland Group

Fintech

Flexm

Kunde: Flexm

Byutvikling

Portalen sameie

Kunde: BOB